>

>

>

Vacatures

Vacature welzijnswerker-zorg 24 uur per week, per direct

Ben jij op zoek naar een leuke, creatieve baan in de ouderenzorg? Wil je een échte wensvervuller worden, en wil je dat stimulerend overdragen op de zorgteams? Ben je goed in het zoeken naar verbinding? Niet alleen intern, maar ook extern, gericht op samenwerking met bewoners en andere organisaties in het dorp? Solliciteer dan op de functie van welzijnswerker bij ons woonzorgcentrum De Zwarte Racker in Nieuw-Schoonebeek. De functie is per direct beschikbaar. Wij zijn vernieuwend en inspirerend en willen voorkomen dat we alleen zorg verlenen. Onze kernwaarden zijn: vriendelijk, vertrouwd, vernieuwend en vakkundig.

 

Wat ga je doen?

Als welzijnswerker ga je zowel intern als extern aan de slag. Binnen het woonzorgcentrum ga je aan de hand van de wensen en behoeften van onze bewoners een zinvolle dag invulling voor hen realiseren. Met de activiteiten die je gaat ontwikkelen, organiseren, voorbereiden en begeleiden, leg je verbinding met collega’s binnen en buiten het zorgcentrum en zoek je verbinding met externe betrokkenen, bijvoorbeeld uit het dorp of de regio.

Daarnaast ga je aan de slag met werkzaamheden gericht op samenwerking met dagcentrum De Beek en het dorp. Contacten leggen en onderhouden met andere organisaties in het dorp om gezamenlijk activiteiten te organiseren en te realiseren. Met als doel “het dorp binnen halen”.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO/bij voorkeur een HBO diploma zorg of welzijn.

 • Je hebt affiniteit en relevante werkervaring als welzijnswerker in de ouderenzorg.

 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.

 • Je bent in staat het welbevinden/welzijn van onze bewoners te verbeteren en ook in staat dit over te dragen aan het zorgteam.

 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 • Je bent in staat om, in samenwerking met je directe collega’s en je collega’s uit de multidisciplinaire zorgteams, op een belevingsgerichte wijze inhoud aan de dag van onze cliënten te geven.

 • Je hebt affiniteit met ouderen en platteland.

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 • Je legt makkelijk contact en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.

 • Je bent flexibel, initiatiefrijk en servicegericht.

 • Je bent snel beschikbaar.

 

Wat bieden wij jou?
Voor de arbeidsvoorwaarden en de honorering valt de functie onder de CAO VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ria Voppen, tel: 06-28783718 of via de mail riavoppen@zwarteracker.nl.
Sollicitaties kun je richten aan Mirtevanwingerden@zwarteracker.nl