top of page

>

>

Hej't al heurd? - De Beek breidt uit

13 juli 2019

In de juni-editie van dorpskrant Hej't al Heurd? staat een artikel over zorgvoorziening de Zwarte Racker. Dit artikel gaat over het plan van de bouw van zorgvoorziening de Zwarte Racker:

De Beek bestaat al jaren als dagopvang in Nieuw-Schoonebeek en zoals waarschijnlijk een ieder wel bekend is, heeft de Beek ook al jaren plannen om uit te breiden om naast de dagopvang ook een woonzorgvoorziening voor ouderen te starten.

Vanaf 2011 zijn hiervoor diverse plannen uitgewerkt en verschillende mogelijkheden bekeken. Eind 2016 was dan eindelijk een gewenste oplossing gevonden en sinds 2017 is, na een grondige verbouwing, de Beek gevestigd in de Zwarte Racker.

De verbouwing van de dagopvang is inmiddels al een tijdje afgerond en de cliënten en het personeel zijn inmiddels gesetteld in de Zwarte Racker. Een traject van lange adem maar uiteindelijk een uitkomst naar ieders tevredenheid. De Zwarte Racker is - zoals bij de meeste lezers wel bekend - een voormalig horecabedrijf in een van de bekendste locaties van het dorp, waar vele Nieuw-Schoonebekers wel eens een bruiloft, jubileum of kampioensfeest hebben gevierd.

sfeerimpressie 1.jpg
sfeerimpressie 2.jpg
bottom of page