top of page

Werken en opleiden

Persoonsgerichte zorg door professionele medewerkers

Wij werken met geschoold, deskundig personeel en leveren 24-uurs zorg. Onze medewerkers zijn betrouwbaar en zeer betrokken bij het wel en wee van de cliënten. Zij ondersteunen de bewoners in de dagelijkse taken en bieden een dagritme en leuke activiteiten. Binnen Zwarte Racker werken verzorgenden, welzijnswerkers, huiskamermedewerkers, facilitaire medewerkers, helpenden in de zorg, stagiairs en enthousiaste vrijwilligers. Een goede samenwerking tussen familie en mantelzorgers van de bewoners en onze zorgverleners en vrijwilligers, vinden we hierbij belangrijk.

Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale zorgorganisaties, huisartsen, behandelaars en maatschappelijke organisaties. Zo kunnen we van elkaar leren en gebruik maken van elkaars deskundigheid.

Op deze pagina kunt u terecht als u meer informatie wilt over vacatures; ervaringen van medewerkers; vrijwilligerswerk; stages; en de CAO en arbeidsvoorwaarden.

Collega's die op kantoor werken
Stages

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde leerlingen die een stage bij onze organisatie willen doen. Lees hier welke stages wij te bieden hebben.

Contract tekenen
CAO en arbeids-voorwaarden

Hier kunt u terecht voor redenen waarom u juist bij onze organisatie zou willen werken!

Smart Phone Call
Contact

Hier kunt u onze contactgegevens, evenals een routebeschrijving en informatie over het OV vinden.

Contact.jpg

Contact

bottom of page