top of page

>

>

Agenda Zwarte Racker

De komende tijd staan er diverse activiteiten gepland bij Zwarte Racker

Maandafsluitingen met een gezellige muzikale middag

Op de laatste vrijdag van de maand sluiten wij de maand af met een gezellige muziekmiddag. De maandafsluiting is tevens toegankelijk voor familie van de bewoners en ook dorpsbewoners zijn van harte welkom!

Eind juni organiseren wij een wandelvierdaagse voor onze bewoners en cliënten. Als muzikale afsluiting komt er op 28 juni een draaiorgel in de tuin van Zwarte Racker, Er zal daarom eind juni geen "normale' maandafsluiting plaatsvinden.

U bent welkom om een kijkje te komen nemen! 

 

Op vrijdag 26 juli zal DoRe Michiel de maandafsluiting verzorgen en op vrijdag 30 augustus komt Geert Schepers optreden met zijn accordeon!

Tijdstip en locaties optredens:

De Beek: Van 14.30 uur – 15.15 uur

Zwarte Racker: Van 15.30 uur – 16.15 uur

De toegang is gratis en wij zorgen voor een hapje en een drankje. Aanmelden is niet nodig.

 

Deze maandafsluitingen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms. Voor meer informatie klik hier.

Na de zomer starten wij weer met zondagmiddag spelletjesmiddag

Na de zomer gaan we één keer per maand op zondag een kaart- en spelletjesmiddag organiseren in de huiskamers van De Beek. Deze middag is bedoeld voor iedereen: jong en oud, dorpsbewoners, buren en iedereen die van spelletjes doen houdt. U kunt samen kaarten, sjoelen of een potje schaak spelen. Er kan gebruik gemaakt worden van het biljart en buiten is de jeu de boulesbaan altijd open!​

 

U bent welkom vanaf 14.30 uur, de toegang is gratis; u betaalt alleen voor de consumpties. Voor de spelletjesdagen hoeft u zich niet aan te melden; u kunt gewoon binnen lopen!

 

​​ De nieuwe data van de spelletjesmiddagen worden

op een later moment gepubliceerd.

Concept Activiteitenkalender juni juli aug 2024.png
bottom of page