top of page

>

>

Hej't al heurd? - Fancyfair

20 mei 2020

In de mei-editie van dorpskrant Hej't al Heurd? staat een artikel over zorgvoorziening de Zwarte Racker. Een van de onderdelen uit dit artikel gaat over de fancyfair eerder dit jaar:

Fancyfair

De fancyfair die we georganiseerd hebben voor de aanschaf van 2 duo-fietsen was een groot succes. Ook de sponsorloop was een zeer geslaagd onderdeel, ondanks de regen, is er toch gelopen en een groot bedrag is opgehaald. Veel dank aan iedereen die meegedaan heeft. Er was veel belangstelling en er zijn prachtige prijzen verloot en gewonnen. Margreet Volkerts heeft de dag aan elkaar gepraat en uiteindelijk hebben we ruim € 3.000 opgehaald.

Samen met de bedragen die we van andere sponsoren ontvangen hebben, kunnen we nu over gaan tot de aanschaf van een duo-fiets. We zullen dit voorjaar alvast 1 duofiets aanschaffen, zodat we met de cliënten op stap kunnen gaan. Onze wens is twee duo fietsen omdat het gezelliger is met een aantal mensen tegelijk te fietsen.

Fiets ook voor het dorp

We willen de fiets graag ook laten gebruiken door de mensen die in het dorp wonen. Dit kan op momenten dat we de duo fiets niet gebruiken. Het is bedoeld voor mensen die niet zelf kunnen fietsen maar wel samen met een mantelzorger. Dat zullen we doen onder een aantal voorwaarden: zoals reserveren en netjes achterlaten. Zodra de fiets aangeschaft is laten we dit weten.

De duofiets is inmiddels aangeschaft. In dit nieuwsbericht uit oktober 2020 kunt u hier meer over lezen.

bottom of page