top of page

>

>

Hej't al heurd? - Beweeg- en beleeftuin

15 september 2020

In de septembereditie van dorpskrant Hej't al Heurd? staat een artikel over zorgvoorziening de Zwarte Racker. Een van de onderdelen uit dit artikel gaat over de beweeg- en beleeftuin:

In September gaan we samen met Stichting Vrienden van de Beek en de Zwarte Racker aan de slag met de inrichting van de beweeg- en beleeftuin rondom de Zwarte Racker. Deze tuin is bedoeld voor de bewoners van de Zwarte Racker, de cliënten van de Beek maar vooral ook voor alle mensen uit het dorp, die het leuk vinden in de tuin te wandelen, een kopje koffie te drinken op het terras of gebruik te maken van de beweegtoestellen. Iedereen is van harte welkom.

 

Er zijn al een aantal beweegtoestellen geplaatst en één daarvan staat voor de Beek, aan de straatzijde (zie foto).

 

We willen de inrichting graag samen met de bewoners van het dorp ter hand nemen en we horen graag wat de bewoners leuk zouden vinden. Er komen in ieder geval meer beweegtoestellen, verschillende dieren gehouden, spelmateriaal geplaatst en we willen graag samen met de basisschool een moestuin realiseren. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen uit het dorp die het leuk vinden mee te werken om hier een prachtige tuin van te maken. Opgeven kunt u zich bij Ria Voppen: 06-28783718

 

Voor het tuinonderhoud hebben we een groepje vrijwilligers gevonden die de tuin willen onderhouden. Daar zijn we ontzettend blij mee en we zien nu al dat de tuin er fantastisch uitziet. Grote dank namens ons.

beweegtoestel.jpg
bewegen 2.jpg
bewegen.jpg
bottom of page