top of page

>

>

Kerstkaartenactie

27 november 2020

WhatsApp-Image-2020-11-27-at-21.18.35.jp

Weet je nog, vroeger? Stapels met (handgeschreven) kerstkaarten op de mat, die na het lezen aan een waslijntje door de woonkamer werden gehangen. De lijn werd iedere dag een beetje voller met lieve kerstgroeten en nieuwjaarswensen van vrienden, buren en familie. 

Tegenwoordig lijkt het sturen van papieren kerstkaarten bijna uitgestorven. Desondanks zouden we dit gevoel graag opnieuw willen creëren voor onze bewoners, die hun familie en vrienden een stuk minder zien vanwege het coronavirus. 

Wij roepen dan ook iedereen op om een kerstkaart te sturen, zodat wij hopelijk door de hele huiskamer kerstkaarten hebben hangen rond de kerstdagen. 

Deze kunt u sturen naar het volgende adres: 

Woonzorgcentrum de Zwarte Racker 
Europaweg 132 
7766 AP, Nieuw-Schoonebeek 

U kunt ze ook zelf bij ons in de GELE brievenbus stoppen. 

En als u dan toch bezig bent, willen we graag de Grote Kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds onder de aandacht brengen: 

“De tijd rondom kerst is voor veel ouderen een extra moeilijke periode, zeker dit jaar. Daarom organiseert het Ouderenfonds voor de zesde keer, samen met PostNL en Kidsweek, juist ook nu weer de Grote Kerstkaartenactie. Samen willen wij zoveel mogelijk ouderen een lichtpuntje bezorgen. Doe je mee?” 

Wij willen daarom vragen of u misschien een extra kaart bij in uw envelop wilt doen, die bestemd is voor een (eenzame) oudere ergens in ons land. Deze kaart hoeft niet in een aparte envelop, maar kan gewoon meegestuurd worden met de kerstkaart die voor onze bewoners bestemd is. Gelieve deze kerstkaart voor 11 december op te sturen of uiterlijk 13 december bij ons in de brievenbus te doen. 

Wij zullen alle dubbele kerstkaarten verzamelen en als 1 pakket opsturen naar het Nationaal Ouderenfonds, die ervoor zorgen dat uw kaart goed terecht komt. Let op! Er zijn een aantal eisen aan de kaarten die voor het ouderenfonds bestemd zijn. Deze kunt u hier lezen: https://ouderenfonds.nl/kerstkaartenactie/ 

Wij willen vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen, zodat we – naast onze eigen bewoners – ook zoveel mogelijk (eenzame) ouderen blij kunnen maken deze kerst. Alvast bedankt voor de hulp! 

bottom of page