top of page

>

>

Valentijnsactie

7 februari 2021

valentijnsactie.jpg

Stuur een lief kaartje of mooie tekening naar (een van) onze bewoners!

U herinnert zich misschien nog onze kerstkaartenactie afgelopen december. Deze was opgezet om onze bewoners een hart onder de riem te steken, aangezien ze door het coronavirus minder/geen zichtbaar contact meer met hun vrienden en familie hebben. Dit was dankzij jullie steun een groot succes! 

Na bijna een jaar van onzekerheid en een ontregeld sociaal leven lijkt het ons tijd om (nogmaals) wat blijdschap te bezorgen! Hoe leuk is het om van een willekeurig iemand een handgeschreven kaartje of mooie tekening te krijgen rondom Valentijn?

Doe je mee? Stop een kaartje/tekening met op de envelop: "Valentijnsactie" in onze GELE brievenbus, of stuur een kaartje naar:

Woonzorgcentrum de Zwarte Racker

Betreft: Valentijnsactie

Europaweg 132

7766AP, Nieuw-Schoonebeek

Wij willen iedereen alvast bedanken voor een kaartje/tekening en/of het delen van dit bericht.

PS: Om te voorkomen dat het virus mogelijk met de post mee naar binnen wordt gehaald, zal de post eerst twee dagen apart gezet worden voordat het wordt uitgedeeld aan onze bewoners.

PPS: Hoe leuk is het om iemand uit uw nabije omgeving (bijvoorbeeld een alleenstaande buurman) ook te verassen met een lief kaartje, mooie tekening of ander lief gebaar?

bottom of page