top of page

>

>

Agenda Zwarte Racker

De komende tijd staan er diverse activiteiten gepland bij Zwarte Racker

Mantelzorgersbijeenkomst 21 februari 

Op woensdag 21 februari is de mantelzorgbijeenkomst gepland voor de mantelzorgers van cliënten van De Beek en de mantelzorgers van bewoners van Zwarte Racker. De mantelzorgers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

 

Maandafsluitingen met een gezellige muzikale middag

Op de laatste vrijdag van de maand sluiten wij de maand af met een gezellige muziekmiddag. De maandafsluiting is tevens toegankelijk voor familie van de bewoners en ook dorpsbewoners zijn van harte welkom!

Op vrijdag 23 februari komt Golden Oldies Duo de middag opvrolijken en treden twee keer op! Zij zingen hits van de jaren 40 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren.

Tijdstip en locaties optredens:

De Beek: Van 14.30 uur – 15.15 uur

Zwarte Racker: Van 15.30 uur – 16.15 uur

De toegang is gratis en wij zorgen voor een hapje en een drankje. Aanmelden is niet nodig.

 

Deze maandafsluitingen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms. Voor meer informatie klik hier.

Zondagmiddag spelletjesmiddag 17 maart, 14 april en 12 mei

In de komende maanden organiseren we één keer per maand op zondag een kaart- en spelletjesmiddag in de huiskamers van De Beek. Deze middag is bedoeld voor iedereen: jong en oud, dorpsbewoners, buren en iedereen die van spelletjes doen houdt. U kunt samen kaarten, sjoelen of een potje schaak spelen. Er kan gebruik gemaakt worden van het biljart en buiten is de jeu de boulesbaan altijd open!​ 

De eerstvolgende spelletjesmiddag is op zondag 17 maart.

U bent welkom vanaf 13.30 uur, de toegang is gratis; u betaalt alleen voor de consumpties. Voor de spelletjesdagen hoeft u zich niet aan te melden; u kunt gewoon binnen lopen!

Activiteitenkalender feb-mrt 2024 2.png
Flyer A4 Spelletjesmiddag 17 maart 2024.png.png
bottom of page